IDEAS Boutique Events

Tematikus rendezvényekre specializálódtunk. Elsősorban szülinapokat, esküvőket és céges eseményeket szervezünk.

A koncepciót mindig egy téma köré építjük fel, ami lehet egy helyszín, hangulat, de akár egy szín, virág, vagy egy anyag is, ami visszaköszön az egész rendezvényen. A meghívóktól kezdve a dekoráción át a cateringig. A célunk az, hogy mindig új megoldásokkal kápráztassunk el, és váratlan, elvarázsoló elemeket csempésszünk a rendezvényekbe, amitől valóban különlegesek lesznek. Szolgáltatásunk teljeskörű: az aprólékos tervezés után vállaljuk a mindenre kiterjedő lebonyolítást is, hogy neked csak a vendégekkel kelljen foglalkoznod.

Ismerd meg Petrát!

Az IDEAS Boutique Events kitalálója és alapítója, Borkai Petra már kislányként szeretett minden olyan elfoglaltságot, ahol használhatta kreativitását. Ha volt egy kis ideje, rajzolt, gyöngyöt fűzött vagy ékszereket tervezett. Így alakult, hogy a hivatása a hobbijából született meg: olyan rendezvényeket kezdett el szervezni, amiket a legapróbb részletekig ki tudott dolgozni, a koncepciótól a kézzel készített dekorációkig. Ha volt egy ötlete, akkor abból nem engedett. “Minden, amit megálmodsz, elérhető” - szól a mantrája, és ez a kitartó hozzállás vezetett az IDEAS Boutique Events megalapításához.

Hogyan dolgozunk?

A folyamat egy konzultációval kezdődik, ahol elmeséled, hogy mi a rendezvény apropója, milyen stílusú összejövetelt képzeltél el.

Ezek alapján felvázolunk egy koncepciótervet, moodboardokat készítünk és javaslatot teszünk a rendezvény főbb elemeire.

Ha elkezdünk együtt dolgozni, részletesen kidolgozott árajánlatot készítünk, helyszínt keresünk, catering és zenei javaslatokat hozunk. Nagy hangsúlyt fektetünk a dekorációra: egyedi ötleteket találunk ki, amik sziporkázóvá teszik az alkalmat.

A visszajelzéseid alapján minden részletet finomhangolunk és egy átfogó forgatókönyvet készítünk az eseményt megelőző napokra.

Kézben tartjuk a dekorációt, ajándékokat és minden előkészületet.

A helyszínen megoldunk minden felmerülő problémát, neked csak egy dolgod marad: jól érezni magad.

Kövesd az @ideas.boutique.events-et az Instagramon!

Load More