Swarovski Grand Opening Event

január 25, 2017 / TÖRTÉNETEK

Novemberben megújult a győri Árkádban található Swarovski üzlet, amit egy káprázatos megnyitóval ünnepelt meg a márka. Az IDEAS kapta a felkérést, hogy tegye az eseményhez és a brandhez méltóvá a bulit. Borkai Petra és csapata most is kitett magáért, minden egyes részlet a helyén volt, kezdve a „Swarovski” macaronoktól a gyönyörű virágdekorációig.

Petrához mindig is közel állt a márka, így nem volt nehéz dolga a tervezéssel.

„Számomra a Swarovski a fiatalos csillogást és a luxust szimbolizálja. Jómagam is nagyon szeretem a márkát, szívesen hordom az ékszereiket. Jelenleg a kedvenceim a Stardust Bracelet, a Crystaldust Bracelet és Miranda Kerr különleges szimbólumú ékszerkollekciója. Régóta a hobbim az ékszerkészítés; valójában az Ideas is ebből indult ki. Ha van egy kis időm, én is készítek Swarovski ékszereket a Swarovski Elements-et használva. Több kiállításom is volt már, a Swarovski Create Your Style versenyen a karkötőm 10. helyezést ért el. Nem titok, hogy nagyon örültem, amikor a győri Árkádban található Swarovski üzlet felkért a Grand Opening Event megrendezésére.”

“Ha van egy kis időm, én is készítek Swarovski ékszereket a Swarovski Elements-et használva.”

A koncepció adta magát, egy elegáns, csillogó party szervezése volt a cél. Az ügyféllel hasonló volt az elképzelés, így Petra teljesen szabadkezet kapott. Egy dolgot végig szem előtt tartott; hogy hű maradjon a márkához.

„A hangsúly az aktuális Galaxy kollekción volt. Ahhoz szerettünk volna kedvet hozni, illetve nem titkolt célunk volt, hogy elmélyítsük a márka iránti hűséget. Az elegáns dekoráció középpontjában a virágok álltak, és a modellek sminkje is a Swarowski kristályokra asszociált. Mind a dekorációban, mind a modellek sminkjében egy-egy kristály csillant meg. Nagyon elegáns, letisztult, modern és fiatalos lett az összkép. A „Swarovski” macaronok voltak a kedvenceim, hiszen egyedi Swarovski logós táblákkal készültek, kifejezetten erre az alkalomra. Ezenkívül ott voltak még a hatalmas, fehér gömb lufik az ezüst, csillogó szalagokkal, amik nagyon feldobták az üzletet, és a 3 méter magas Swarovski fotósfala, mi szintén nagyon mutatós lett.”