Céges rendezvények

Egy cég életében számos apropója van az összejöveteleknek. Karácsony, ügyfélparti, szülinap, bemutató, de a lista szinte végtelen, és minden eseménnyel együtt jár egy halom teendő és eldöntenivaló. Laza vagy komoly rendezvény lesz? Csendes vagy vibráló? Svédasztal lenne megfelelő vagy ültetett vacsora? Általában a kollégáknak túl sok dolguk van ahhoz, minden részletet aprólékosan kitaláljanak. Ezért teljeskörű rendezvényszervezést kínálunk: minden részletet úgy találunk ki, hogy illeszkedjen a cég profiljához és ahhoz a vízióhoz, amit az eseményhez találtak ki.

Portfólió

Esküvők

Ez A nap. A nap, amiről sok kislány álmodozik miközben féltve őrzött naplóban őrizgeti az ötleteit. A nap, amit már annyiszor végigpörgettél a képzeletedben. De az a nap is, ami könnyen bosszúságok forrásává válik, mert számos váratlan bonyodalommal jár együtt. Rendezvényszervezői tapasztalatunkkal gondoskodunk arról, hogy megtaláld a legjobb helyszínt, zenét, dekorációt és cateringet a nagy napra. Segítünk abban, hogy álmaid menyasszonya legyél az esküvődön!

Portfólió

Partik

Lánybúcsú, szülinap, eljegyzés - annyi ünnepelnivaló van az életben! Bármi is legyen az ok a bulizásra, rengeteg ötletünk van arra, hogy az összejövetelt emlékezetessé tegyük. A hab a tortán? Gondoskodunk arról, hogy minden percét élvezd és a vendégeiddel töltsd, amíg mi elintézünk minden mást.

Portfólió